یکی مثل هیچکس

سلام غزل جان میلت هک شده هروقت اومدی وب تو بخش نظرات کامنت بذار

یکی مثل هیچکس

سلام غزل جان میلت هک شده هروقت اومدی وب تو بخش نظرات کامنت بذار

سال نو مبارک

سال نو رو خدمت تمام بازدید کننده های عزیز و محترم تبریک عرض می کنم به امید اینکه این سال سال رسیدن به آرزوها، رویاها و خواسته هاتون باشه ...امیدوارم که تو این سال همه مریض ها و گرفتار ها مشکلاتشون حل بشه ... برای عزیزانی ک با ما بودن و از کنارمون به رسم زندگی آهسته رفتن سلامتی و موفقیت آرزو می کنم (دوستان گلم، نویسنده های عزیز، بازدیدکننده های نازنین، غزل عزیز،  باران که بارید تا هیچکس ها سبز شوند،  خاله با معرفتم تو غربت و همه اونای که تازه به ما پیوستن به سهم خودم براتون از ته دل سلامتی و موفقیت آرزو میکنم...همه تون و دوست دارم ... عیدتون مبارک...)  


سال نومی شود. زمین نفسی دوباره می کشد. برگ ها به رنگ در می آیند و گل ها لبخند می زند و پرنده های خسته بر می گردند و دراین رویش سبز دوباره…من…تو…ما…کجا ایستاده اییم.سهم ما چیست؟..نقش ما چیست؟…پیوند ما در دوباره شدن با کیست؟…زمین سلامت می کنیم و ابرها درودتان باد و …سال نو مبارک …چون همیشه امیدوار ... سال نومبارک …


"در این سال جدید جاده دل هیچکس ها منتظر قدم های مهربان شماست..."






نوروز مبارک

                                                                                                                 مثل هیچکس


بهار







نوروز مبارک                                                                                                                


                                                        مثل هیچکس    

طرز تهیه غذاها و شیرینهای مخصوص عید نوروز

نان برنجی




مواد لازم برای ۴ نفر:

آرد برنج ۵۰۰ گرم
پودر شکر ۲۰۰ گرم
روغن ۲۵۰ گرم
گلاب ۱٫۲ پیمانه
تخم مرغ کوچک ۲ عدد


روش تهیه :


شکر و روغن و زرده های تخم مرغ را با هم خوب مخلوط می کنیم تا زمانیکه یکدست شوند. سفیده های آنرا جدا در ظرفی می زنیم تا سفت شوند. سپس گلاب و آرد و سفیده های زده شده را هم به مایه اضافه می کنیم و خوب بهم می زنیم. این مایه را در ظرفی پلاستیکی می ریزیم و برای ۲۴ ساعت در یخچال قرار می دهیم. سپس خمیر را در یک ظرف مسطح نچسب به قطر نیم سانتی متر پهن می کنیم و با چاقوی شیرینی پزی آنرا به تکه های کوچک می بریم و می گذاریم در فر با دمای ۳۰۰ درجه فارنهایت برای ۵ تا ۲۰ دقیقه بپزد. رنگ آن نباید زیاد تغییر کند.


قطاب



مواد لازم برای تهیه خمیر :

ماست چکیده ۱٫۲ پیمانه
روغن مایع ۱٫۲ پیمانه
آردسفید ۲٫۵ پیمانه
پودرخمیرترش ۱٫۲ قاشق چایخوری


مواد لازم برای ۴ نفر:


بادام خام ۱۰۰ گرم
گلاب ۴ قاشق غذاخوری
هل ۱ قاشق چایخوری
شکر۲ قاشق غذاخوری
پودرقند به میزان لازم برای غلطاندن قطاب
پودرپسته برای تزئین
روغن مایع برای سرخ کردن

روش تهیه :


ابتدا خمیر آرد را الک کرده همراه ماست چکیده و روغن مایع ترکیب می کنیم و با دست شروع به هم زدن می کنیم و به تدریج آرد را اضافه می کنیم و خمیرترش را با مقداری آب گرم مخلوط می کنیم و میگذاریم ۵ دقیقه بماند و بعد به مواد اضافه می کنیم و سپس ورز می دهیم به طوریکه خمیر به دست نچسبد و همچنین لطیف باشد. حدود نیم ساعت خمیر را ورز می دهیم و در نایلون پیچیده و حدود ۲۰ ساعت در یخچال نگهداری می کنیم که خوب به عمل بیاید. خمیر به عمل آمده را برروی صفحه ای می گذاریم و کمی آرد می پاشیم و بعد با وردنه خمیر را صاف می کنیم. سپس با دهانه استکان قالب می زنیم مواد داخل قطاب را آماده می کنیم که ابتدا پوست مغزبادام را گرفته و بعد آسیاب می کنیم و گلاب و پودرهل را اضافه می کنیم که بصورت خمیر در می آید. و با یک قاشق مرباخوری از مواد به داخل خمیر می ریزیم و با دست دورآن را می پیچیم (به صورت کروی) سپس در روغن مایع فراوان سرخ می کنیم و در توری گذاشته و بعد از خنک شدن در پودرقند می غلطانیم و بعد با پودرپسته تزئین می کنیم.


ادامه مطلب ...