به گزارش ایسنا ، پیاز قرمز به خارج شدن کلسترول بد خون از بدن که عامل حمله قلبی و سکته مغزی است، کمک میکند.
همزمان این سبزی پرخاصیت کلسترول خوب را در بدن احیا میکند که در محافظت از قلب در برابر بیماریها نقشقابل توجهی دارد.
به گزارش روزنامه دیلیمیل، متخصصان هنگکنگی میگویند با وجود مطالعات زیادی که روی پیاز صورت گرفته، اما هنوز دانستههای اندکی درباره تاثیر مصرف آن در تعامل با ژنهای انسانی و پروتئینهای موثر در متابولیسم کلسترول بدن در اختیار ماست.
آنها تاکید کردند پیازهای قرمز با عملکردهای بیولوژیک بدن تعامل میکنند و مصرف منظم آنها خطر بیماریهای قلبی- عروقی را کاهش میدهد.
پیاز قرمز شیرینتر از نوع سفید آن بوده و اغلب به صورت خام در سالادهای هندی و کشورهای خاورمیانه مصرف میشود.
چه جالب!

ولی می دونی؟!چون پیاز بو داره من زیاد استفاده نمی کنم
مگر این که مامان تو غذا ریخته باشه!!!...
بیچاره پیاز چون بو داره سرکار خانم میل نمی فرمایند
من نمی دونم که چه رابطه ای بین اشک منو پوسسست پیاز هست که هر وقت پوسسسستشو می کنم اشکمو در میاره ...
خوب اگه دستم بهت برسه میندازمت تو انبار پوست پیاز تا حالشو ببری