مواد لازم برای کیک:
طرز تهیه:
1. فر را با حرارت 180 درجه سانتیگراد گرم کنید.
2.
در ظرفی تخم مرغ و کره و وانیل را با همزن برقی بزنید.
3. سپس شیر
را به آن اضافه کرده هم بزنید و آرد+بیکینگ پودر را کم کم به مواد اضافه
کرده با درجه زیاد بزنید.
4. قالبهای کاپ کیک را آماده کرده،با قاشق
از مواد برداشته و تا نصف قالب را از مواد پر کنید.
5. ظرف را به
مدت 25 الی 30 دقیقه در فر گذاشته تا کاپ کیک ها بپزند و روی آنها طلایی
رنگ شود.
6. سپس کیک ها از فر خارج کرده به مدت 10 دقیقه کنار
بگذارید تا خنک شوند.
7. برای تهیه کرم ابتدا کره را به طریق بن
ماری ذوب کرده سپس شیر و پودر شکر به آن اضافه کرده روی حرارت ملایم هم
بزنید تا وقتی مواد کمی غلیظ شود.
8. کاپ کیک ها را از قالب جدا
کرده در کرم شکلات زده سپس آنها را روی یک توری بچینید تا کرم ها ی اضافی
آن ریخته شود.
9. کیک ها را در پودر نارگیل بغلتانید.
10. سر
کیک ها را طبق شکل با یک کارد برداشته ابتدا با کمی مربا و سپس با کمی
خامه زده شده پر کنید سپس سر کیک ها را بگذارید.