برای شام که غذاهای سبک مناسب است و یا پیش غذا تعدادی دستورالعمل تهیه سوپ در نظر گرفتیم- بدون کالری و چربی- از اجرای این دستور العمل های بی ایراد و لذیذ لذت خواهید برد.
زمان آماده کردن مواد: 25 دقیقه
زمان پخت: 3 الی 4 ساعت
مواد اولیه برای 8 نفر:
350 گرم گوشت گاو یا گوشت کبابی بره، برش خورده در 2.5 سانتی متر
1 قاشق سوپخوری روغن مایع
400 گرم آب گوشت
1 پیمانه پیاز خرد شده (1 عدد بزرگ )
2/1 پیمانه کرفس خرد شده ( 1ساقه )
1 قاشق سوپخوری پونه کوهی یا ریحان
4/1 قاشق سوپخوری فلفل سیاه
2 عدد سیر
1 عدد برگ بو
300 گرم گوجه فرنگی خرد شده
1 پیمانه هویج پوست کنده و خرد شده یا 2/1 پیمانه سیب زمینی پوست گرفته و نگینی خرد شده
3/2 پیمانه جو زود پز
طرز تهیه:
ابتدا
در یک قابلمه گوشت را کمی سرخ کنید و بعد آب گوشت،پیاز،پونه، فلفل ،سیر و
نمک و برگ بو را اضافه کرده و بهم بزنید سپس با حرارت ملایم برای 5/1 ساعت
بپزید ( برای گوشت بره 45 دقیقه).
گوجه فرنگی ها، هویج وحشی و جو را با
هم مخلوط کرده در داخل مواد میریزیم شعله را کم کرده و میگذاریم تا 15
دقیقه آهسته بجوشد(در این مرحله میتوان از سبزیجات دیگر مانند نخود فرنگی
هم استفاده کرد) سپس برگ بو را از آن خارج میکنیم .غذا آماده سرو است.
2.سوپ سبزیجات:
هنگامیکه
این سوپ لذیذ و مملو از ویتامین را بخورید ذره ای هم احساس پشیمانی از پخت
آن نخواهید کرد. این سوپ شامل کلم، اسفناج، تره فرنگی و کدو سبز است و
تنها 90 کالری میباشد.
زمان پخت: 35 دقیقه
مواد اولیه برای 8 نفر:
2 عدد تره فرنگی تمیز شده(به دو نیم کرده و سپس خرد کرده)
2 ساقه کرفس ریز خرد شده
2 عدد سیر قیمه قیمه شده
1 قاشق سوپ خوری روغن زیتون
400 گرم آب مرغ
گوجه فرنگی خرد شده با ریحان، نمک و پونه کوهی
4 پیمانه کلم خرد شده
2 عدد کدوی متوسط خرد شده
150 گرم بچه اسفناج
2/1 پیمانه جعفری ریز خرد شده(یا ریحان)
2 قاشق سوپ خوری سرکه
طرز تهیه:
در
قابلمهای مناسب تره فرنگی، کرفس، سیر در حدود 10 دقیقه (تا وقتی که تغییر
رنگ نداده است) تفت میدهیم.سپس کدو سبز، گوجه فرنگی و کلم پیچ به اضافه
4/1 قاشق چایخوری نمک و فلفل سیاه به مواد دیگر اضافه میکنیم.میگذاریم
تا به جوش آید، شعله را کم کرده تا 5 دقیقه آهشته بجوشد مقداری از اسفناج
را اضافه کرده کمی صبر کرده سپس بقیه اسفناج، جعفری و سرکه را اضافه
میکنیم.