به گزارش ایسنا، شرح این یافته که
در مجله علمی «بی.ام.سی میکروبیولوژی» منتشر شد، مبین آن است که پکتین
میتواند تعداد میکروبهای مفید در دستگاه گوارش را افزایش دهد.
در
این تحقیق، متخصصان میکروبیولوژی دانشگاه دانمارک تاثیر مصرف سیب را روی
موشهای آزمایشگاهی با خوراندن سیب یا آب این میوه به آنها مورد بررسی
قرار دادند تا دریابند که آیا مصرف این میوه میتواند بر میزان باکتریها
یا میکروبهای مفید تاثیری داشته باشد.
محققان متوجه شدند که
رژیم غذایی حاوی مقادیر بالا از پکتین که در سیب به وفور یافت میشود، در
افزایش میزان این دسته از باکتریهای مفید دستگاه گوارش بسیار موثر است.
متخصصان
خاطر نشان میکنند که باکتریهای مفید مادهای شیمیایی به نام «بوتیریت»
تولید میکنند که سوختی مهم برای سلولهای دیواره رودهای هستند.